Huidverbetering

Behandelingen voor huidverjonging en huidverbetering

Uw huid spiegelt voor een groot deel uw gezondheid af. Een mooie en gezonde huid komt van binnenuit met ondersteuning van de juiste producten van buitenaf. Iedere behandeling begint met een beauty cocktail: een klein glaasje sap van de krachtige eeuwen oude plant:  de Aloë Vera Barbadensis. Wist u dat de Aloë Vera een reingende werking op alle organen heeft en meer dan 200 gezonde stoffen bevat?  Het gaat om de juiste balans tussen uw voeding, beweging en de beste verzorging. Tijdens de behandeling krijgt uw huid het beste uit de natuur.

U krijgt als u dat op prijs stelt een avdies over de beste plantaardige voedinssupplementen die uw huid possitief beinvloeden.

Een greep uit de mogelijkheden:

Vitamine behandeling: dit is een behandeling waarin producten gebruikt worden met acht verzorgende ingrediënten om de huid te kalmeren en te verzorgen. Een ervan is vitamine E, waar uw huid zacht en glad wordt. Vitamine E helpt vrije radicalen tegen te gaan die voor 80% verantwoordelijk zijn voor huidveroudering.


Moisturizing behandeling: Het natuurlijk verouderingsproces eist haar tol. Zwaartekracht, zon en stress laten hun sporen na op de huid. Elk jaar verliezen we 1% van onze natuurlijke collagen. Dit resulteert in een verslapte huid met verminderde elasticiteit, veranderde huidstructuur, lijntjes en rimpeltjes. In deze behandeling wordt uw huid gehydrateerd door vier ingrediënten: Aloë Vera, Allantoïne, abrikozenpitolie en jojoba-olie. Plus elastine en collagen om het natuurlijk verouderingsproces in uw huid te vertragen.


Fruit behandeling: deze behandeling geeft uw huid een jonge uitstaling, verzacht en kalmeert uw huid. Door deze behandeling is uw huid perfect beschermt en zorgt voor een jeugdige uitstraling. De ingrediënten van deze behandeling zijn: Zuivere Aloë Vera, fruitextracten, witte thee en vochtregulerende bestanddelen.
.

Hydradermie: een ster behandeling.

Een spectaculaire behandeling met een wereldwijde reputatie. Hydradermie, een verzorgingsmethode met zichtbare en langdurige resultaten. In iets meer dan een uur ziet uw huid er schoon, gehydrateerd en stralend fris uit. De Hydradermie behandeling is thans over de hele wereld een maatstaf voor alle top schoonheidsinstituten en voor degene die het beste voor hun huid willen op het gebied van huidverjonging. Hydradermie is geschikt voor de vette huid, droge huid, gevoelige huid, tegen rimpels en speciaal voor het oogcontour en de hals.

 

 

Bel nu voor een afspraak met Karin Hensen: 040 2414308