Massages

Massages

Ze nemen u mee op een reis los van tijd en plaats en laten u een diepe ontspanning beleven.

U komt volledig tot rust terwijl u geniet in de sfeervolle ruimte en de ontspannen atmosfeer. Laat uw zintuigen genieten en bevrijd uw lichaam van de alledaagse stress. Ik bied tal van massages aan, bijvoorbeeld: Hotstone massage,  Lymfe drainage, bindweefselmassage en Shiatsu massage.
 

Hotstone massage is een heerlijke massage deels uit gevoerd met een warme olie en door mijn handen, gevolgt door een massage met warme lava stenen. De warmte van deze zachte en warme stenen dringen diep door in uw huid en spieren met een weldadige ontspanning als gevolg.

 
Lymfedrainage is een hele zachte massage. Je zou het haast geen massage noemen omdat deze massage heel zacht is. Ik noem het een massage met grote wonderen. Door deze techniek wordt de lymfestroom die heel oppervlakkig stroomt beinvloed en daarme weer de doorbloeding. Deze massage helpt afvalstoffen af te voeren en kan heel goed toegepast worden bij Acné, een hele gevoelige huid, een huid die een operatie heeft ondergaan.
 
Bindweefsel massage is een pittige en diepe massage die veel effect heeft op de diepe huidlagen. Door deze massage wordt de huid losgemaakt van de onderlaag. Dit is dé massage die de huid huidverjongingt en een frisse uitstraling geeft.
 
Shiatsu massage is een drukpunt massage. Door bepaalde punten te activeren heeft heeft deze massage invloed op het hele lichaam doordat alles met elkaar in verbinding staat. Deze massage is voor ieder huidtype en in het bijzonder voor de huid die op dat moment geen traditionele massage kan verdragen.
 

Cadeau tip: geef onze cadeaubon!

Bel nu voor een afspraak met Karin Hensen: 040 2414308