Clienten reacties

 

" Ik ben via via bij Karin terecht gekomen omdat ik last had van angsten tijdens autorijden op de snelweg. De belangrijkste reden om te kiezen voor Karin was dat zij gebruikt maakt van EMDR bij de behandeling van o.a. dit soort problemen.
Verder was het erg fijn dat de wachttijd kort was, het is erg fijn dat je snel terecht kunt als je de beslissing hebt genomen iets te gaan doen aan een probleem. Ik heb het contact erg prettig gevonden. In een ontspannen  sfeer wordt er heel concreet gewerkt aan de oplossing.
Met EMDR had ik totaal geen ervaring, het was heel bijzonder te ervaren wat de uitwerking ervan was. Ik kan het dan ook zeker aanbevelen. " 
Groetjes Stefan
 
“De sessies met Karin heb ik ervaren als een fijne tijd. Karin weet heel professioneel om te gaan met je probleemsituatie. Heel vertrouwd laat je haar toe in al je problemen en kijk op het leven.
Maakt vervolgens een geweldige keuze hoe om te gaan met deze informatie. Neemt hierin zelf geen hoofdrol, maar laat jou alles benoemen, uiten en voelen. Jij bent degene die alles dus ook letterlijk zal ondergaan en - laten we eerlijk zijn – ook heeft laten gebeuren. Met andere woorden, dit alles zelf op je af hebt geroepen. Dit is enkel een bewustwording van jou handelen, waar je zelf zo aan gewend bent geraakt dat je dit ook niet meer onder ogen ziet. Hierin zul je dus ook zelf verandering in moeten aanbrengen. De technieken worden aangedragen en mogelijk toegepast door Karin op een realistische en menswaardige manier, je wordt helemaal in jouw waarde gelaten. Een bijzonder mens...!”
5 januari 2012 Bep Baars
 
 “Ik heb Karin leren kennen als een zeer integer persoon. Ze stelt zich open op waarbij ik alle ruimte heb ervaren om hierdoor hetzelfde te kunnen doen. Hierdoor is er al bij het eerste contact een waardevolle ONT-moeting ontstaan waarbij ik me gezien voelde door Karin en daardoor zijn we snel op de diepere laag gekomen wat voor ons beide de betekenis voor het contact bevestigde. Ze heeft een grote kennis van zaken en weet snel mensen in te schatten en te begrijpen.”
2 augustus 2011 Petra Gyselen
 

 

“Karin begeleidt op een fijne en effectieve manier het gebruik van
Geweldloze communicatie (NVC). Bij het naspelen van een
conflictsituatie stuurt ze scherp en helder zodat je zuiver
communiceert. Hierdoor maakt ze je het eenvoudig bij jezelf te
blijven en snel te de-escaleren. Karin werkt interger en is deskundig”
28 april 2011 J.N.

 

“De sessies met Karin heb ik als heel prettig en waardevol ervaren. Ze doorziet snel waar het echt om gaat en weet op deskundige wijze de knelpunten te lokaliseren en te benoemen. Karin werkt integer: je voelt je bij haar veilig en snel op je gemak.” Belangrijkste kwaliteiten: Aangenaam, Deskundig, Hoge integriteit                                                                 T de M April 2010

 Ik heb van Karin geleerd om meer inzicht in mijn stressfactoren te krijgen en de regie over gezonde spanningsverwerking weer in eigen handen te krijgen. Ik doe nu meer wat ik echt wil, maak duidelijk mijn keuzes waardoor mijn leven een stuk leuker is geworden.                                                                                                                     J.H.  9 juli 2008