Particulieren

“De ware ontdekkingsreis is geen speurtocht naar nieuwe landschappen maar waarnemen met nieuwe ogen.” Marcel Proust

Waar sta je?
Waar wil je naar toe?
Wil je verandering en je weet niet hoe?

Geef jezelf eens eerlijk antwoord op deze vragen. Doe jij iedere dag de dingen waar je echt blij van wordt?
Bij coaching krijg je begeleiging in je persoonlijke en professionele groei. Gedurende een periode loop ik met je mee op het pad dat je wilt gaan. Je krijgt inzicht in je eigen functioneren en de stappen die jij kunt zetten als je een verandering wilt. Essentieel is dat je authentiek functioneert, zoals jij in wezen bent. Om contact te maken met je kracht, drijfveren en verlangens is het nodig om beperkende overtuigingen los te laten en je grenzen te verleggen.

Ik besteed aandacht aan jouw woorden, je drijfveren en doelen. Ik luister naar de woorden achter de woorden. Kernwoorden voor mijn aanpak zijn: aandacht, rust, luisteren, betrokkenheid en confrontatie vanuit respect voor wie je bent. Met enthousiasme begeleid ik jou om je talenten te ontdekken en die als middel aan te wenden om nieuwe kansen aan te grijpen.

In mijn coaching ondersteun ik je van harte bij het ont-dekken van nieuwe mogelijkheden en het ont-wikkelen van een andere creatieve benadering. Dit doe ik door jou te inspireren, motiveren en in actie te zetten. Je kunt je aandacht richten op het vinden van jouw unieke talenten, vergroting van jouw zelfvertrouwen, het stimuleren van zelfreflectie en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Je creëert het leven dat volledig bij je past. Hierdoor ervaar je meer vrijheid, rust en geluk in je leven.

Ik werk individueel en resultaatgericht. Wat je leert is direct toepasbaar. Ieder traject is maatwerk.

Zet de beste stap die je nu kunt zetten.
Neem contact op met Karin Hensen, 040 2414308