Werkwijze

Een coachingtraject is bezinningstijd en een veilig oefenmoment. Je richt je op datgene waar het werkelijk om draait, dat wat je het meeste bezielt. Je ‘eigen wijsheid’ boven tafel halen en hierop leren vertrouwen om zo je "eigen weg" te vinden en zelfbewust die weg te kunnen gaan.

Het coachingtraject bestaat uit de volgende onderdelen:
Intakegesprek: ter oriëntatie. Je staat stil in het hier en nu om in vertrouwen een keuze voor en andere richting te maken. In dit gesprek bespreken we de huidige en de door jou gewenste situatie (verwachtingen en doelstellingen). Samen bepalen en bevestigen we het door jou gekozen coachingtraject.
Coachingsessies. Na de intake starten we met de uitvoer van de coachingsessies. Deze bestaan uit terugblikken, inzicht verkrijgen, bijsturen, inspireren, doelen (bij-)stellen en voortgangsbesprekingen.
Evaluatie. Deze volgt ter afsluiting.
 
Ik reik je opdrachten aan waarmee je in je dagelijkse leven zelf aan de slag gaat. Deze opdrachten laten je de besproken onderwerpen oefenen. Bijvoorbeeld: onderzoek naar je gevoelens, overtuigingen en behoeften, aandachtsoefeningen, uitnodigingen om te spelen met nieuwe mogelijkheden. Vaak combineer ik gesprekken met massages. Dit helpt om direct te ontspannnen en om vanuit een hoofd vol gedachten terug naar je gevoel te gaan.